sannamarias

Direktlänk till inlägg 1 december 2019

IGÅR, Lördag, Go?Middag, chafför..

Av Sanna - Söndag 1 dec 20:51

Åt middag på nittontjugoett med Victor, Benny och Carola. Jag och Victor testade pizzaplanka för första gången, jag och Victor. Tänkte först att det kanske inte är så gott. Men det var jättegott.
Jag hade presentkort där som jag fick när jag fyllde år så använde det. Trots att det var mig vi firade på körde jag ändå för att slippa att nån skulle bli sur..
Alla drack öl och irish coffee, förutom jag då..
Men jag hade roligt ändå.
Sen hem en sväng till Benny och Carola igen, tittade på filmen IT. Tittade på den och sen åkte vi därifrån. Åkte två varv runt byn med bilen.
Helt dött ute på byn som vanligt, inget drag direkt..
Så hämtade upp Bla Erik och nån till och åkte till IP och dom andra drack lite drinkar osv.
Hade det trevligt där jag också fast att jag inte drack ngt. Men som sagt till flera andra som tycker att det är konstigt att jag nästan JÄMT får vara chafför åt andra på helgerna. Ingen kör mig om jag vill dricka men jag bryr mig ej. Det är mest synd om dom som måste dricka för att ha roligt. Sån är inte jag.
Tur är väl det.
Vi drog på MAX och köpte mat innan vi tänkte åkte hem och naturligtsvis så kommer en bekant och frågar om jag har lust att skjusa hem honom då han tydligen hade missat sista nattbussen hem.
Så var snäl och skjusade hem honom.
Sen blev det raka vägen hem. Knäppte igång en film och åt mat till den. Efter 05.00 ungefär somnade Victor och jag,iaf..
:)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna - Lördag 7 dec 05:16

Åt lite middag tillsammans när v kom hem på fredagseftermiddagen. Han hjälpte även sin bror att skruva lite i garaget. På bilden nedan så tvättar han händerna med tvättmedel. Allt går bort med det typ men negativa att det kan klia om man är känslig, ...

Av Sanna - Torsdag 5 dec 06:27


Igår, Onsdag tidigt på kvällen så gjorde jag iordning kebab, strips och pitabröd, lite grönsaker och vitlökssås till kvällsmat. Victor tyckte att det var riktigt gott. :) Sen så fortsatte kvällen med att titta på lite film och hängde lite tvätt och ...

Av Sanna - Tisdag 3 dec 01:25


Från , bblat.se. Detta har delats ganska flitigt på FB. Hej förälder. Vet du om att min kollega gråter ikväll? Kära förälder. Det finns en del saker jag vill berätta för dig. Varje dag går jag och mina kollegor till jobbet. Jobbet vi valt...

Av Sanna - Måndag 2 dec 23:58


På eftermiddagen så åkte jag med V till till hans pappa och hälsade på med brorsan hos V. Lämnade grejer till en som dom känner sen som skulle hjälpa dom att renovera och fräscha till. Sen hem och V hjälpte A med nått som ska fixas till A. Sen run...

Av Sanna - Söndag 1 dec 20:58


När första ljuset brinner så står julens dörr för glänt och alla är så glada att få fira första advent. ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se